8 ສິ່ງທີ່ຄວນສັງເກດໃນເວລາຊື້ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ

ເຕົາ induction ທີ່ມີການອອກແບບທີ່ສວຍງາມ, ທົນທານສູງ, ປຸງແຕ່ງອາຫານໄວ, ການໃຊ້ພະລັງງານຕ່ໍາແລະການນໍາໃຊ້ທີ່ປອດໄພ … ມາເບິ່ງຄໍາແນະນໍາກ່ຽວກັບການຊື້ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມເພື່ອເລືອກຜະລິດຕະພັນທີ່ເຫມາະສົມທີ່ສຸດກັບຄວາມຕ້ອງການຂອງທ່ານ!

 1. ເລືອກປະເພດຂອງເຕົາ

ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາມີ 2 ຊະນິດຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທາງລົບແລະບວກ.

– ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາມັກຈະເປັນສີ່ຫລ່ຽມຫຼືສີ່ຫລ່ຽມທີ່ມີ 1-2 ພື້ນທີ່ປຸງແຕ່ງອາຫານເພື່ອຄວາມສະດວກໃນການຕິດຕັ້ງແລະການເຄື່ອນໄຫວ.

– Induction hobs ມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍຫຼາຍຂຶ້ນ ທັງຮູບຮ່າງຂອງການອອກແບບ ແລະ ຈໍານວນເຂດການປຸງອາຫານ (1 – ອອກຈາກ 6 ເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານ) ໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ເລືອກຕາມຄວາມມັກ ແລະ ຄວາມຕ້ອງການ.

ນອກຈາກ 2 ປະເພດຂ້າງເທິງນີ້ແລ້ວ, ຍັງມີປະເພດເຕົາອົບອິນຟາເຣດ ຫຼື ເຕົາອົບອິນຟາເລດ… ປະເພດເຫຼົ່ານີ້ເໝາະສຳລັບຜູ້ໃຊ້ທີ່ຕ້ອງການໃຊ້ເຕົາຫຼາຍຊະນິດ, ບໍ່ຢາກຢຸດການປຸງອາຫານ ເພາະ ໄຟ​ຟ້າ​ໄຟ​ຟ້າ​ຫຼື​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ຫມົດ …

ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ Induction Canzy CZ-907Mix
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ Induction Canzy CZ-907Mix

2. ເອົາໃຈໃສ່ກັບແຮງດັນທີ່ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມໃຊ້

ຫວຽດນາມ​ໃຊ້​ໄຟຟ້າ 220V, ໝໍ້​ຫຸງ​ນຳ​ໃຊ້​ແຮງ​ດັນ​ນີ້​ສ່ວນ​ຫຼາຍ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມກັ່ນທີ່ນໍາເຂົ້າຫຼືພາຍໃນປະເທດເຊັ່ນ: ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍີ່ປຸ່ນສາມາດນໍາໃຊ້ແຮງດັນຂອງ 100 – 200 V.

ດັ່ງນັ້ນ, ເມື່ອເລືອກຊື້ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ, ຜູ້ໃຊ້ຄວນເອົາໃຈໃສ່ໃນການກວດສອບແຮງດັນໄຟຟ້າທີ່ໃຊ້ໃນເຕົາໄຟເພື່ອຕັດສິນໃຈຊື້ຫຼືໃຊ້ມັນຢ່າງຖືກຕ້ອງ. ມັນຈໍາເປັນຕ້ອງໃຊ້ຫມໍ້ແປງໄຟຟ້າແຮງດັນຕ່ໍາເພື່ອສາມາດນໍາໃຊ້ເຕົາໄຟຈາກ 100 – 200 V ເພື່ອປົກປ້ອງຄວາມປອດໄພຂອງເຕົາ, ຫຼີກເວັ້ນຄວາມເສຍຫາຍແລະໄຟອັນຕະລາຍ.

3. ເລືອກເຕົາອົບທີ່ມີຈໍານວນເຕົາອົບທີ່ເຫມາະສົມ (ເຂດ) ສໍາລັບປຸງແຕ່ງອາຫານ

ຖ້າໃຊ້ສໍາລັບຄອບຄົວຂະຫນາດນ້ອຍຂອງ 1 – 4 ຄົນ, ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທີ່ມີ 1 – 2 ເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານແມ່ນພຽງພໍກັບຄວາມຕ້ອງການຂອງທ່ານ. 

ເຕົາໄຟທີ່ມີຫຼາຍກວ່າ 2 ເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນແມ່ນເຫມາະສົມສໍາລັບການປຸງແຕ່ງອາຫານມືອາຊີບແລະທຸລະກິດອາຫານ.

ເອົາໃຈໃສ່ກັບການເລືອກຮູບຮ່າງແລະຂະຫນາດຂອງພື້ນທີ່ປຸງແຕ່ງອາຫານຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາໃຫ້ກົງກັບຂະຫນາດຂອງຫມໍ້ແລະຫມໍ້ທີ່ມີໃນຄອບຄົວ, ຊ່ວຍໃຫ້ເຮືອນຄົວເຮັດວຽກໄດ້ປະສິດທິພາບສູງສຸດ, ຫຼີກເວັ້ນການບໍລິໂພກພະລັງງານຫຼືຄວາມຮ້ອນທີ່ບໍ່ມີປະສິດທິພາບ.

4. ເລືອກວັດສະດຸຂອງເຕົາ

ມີ 4 ປະເພດຂອງຫນ້າແກ້ວທີ່ໃຊ້ທົ່ວໄປສໍາລັບຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ:

ແກ້ວ Schott Ceran: ຍີ່ຫໍ້ແກ້ວຂອງເຢຍລະມັນ, ມີຊື່ສຽງສໍາລັບວັດສະດຸແກ້ວຂອງມັນແຂງເທົ່າກັບແກ້ວ Martian. Schott ຍັງມີແກ້ວຍີ່ຫໍ້ທີ່ມີຊື່ສຽງສໍາລັບການ induction hobs ເອີ້ນວ່າ Schott Duran ທີ່ມີຄວາມແຂງຂອງເພັດທົນທານຕໍ່ກັບ scratch.

ແວ່ນຕາ Eurokera France: ເປັນແວ່ນຕາຍີ່ຫໍ້ຝຣັ່ງ, ຄຸນນະພາບ ແລະ ລາຄາແມ່ນຄ້າຍຄືກັນກັບແວ່ນຕາ Schott Ceran, ແຕ່ໃນດ້ານປະຫວັດສາດ ແລະ ຍີ່ຫໍ້ Schott Ceran ຍັງເປັນແວ່ນປະເພດທີ່ຕ້ອງການຄື:

ແກ້ວ Vitro Ceramic: ປະເພດຂອງແກ້ວ tempered ທົນທານຕໍ່ຄວາມຮ້ອນ, ໃຊ້ທົ່ວໄປສໍາລັບເຮືອນຄົວກາງແລະທົ່ວໄປ.

Kanger Glass: ຍີ່ຫໍ້ແກ້ວທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງຈີນທີ່ມີຄຸນສົມບັດທີ່ຈະສົ່ງອອກໄປຕະຫຼາດສະຫະລັດແລະເອີຣົບ. ມັນທົນທານຕໍ່ຄວາມຮ້ອນສູງແລະປອດໄພທີ່ຈະໃຊ້ໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ.

ແກ້ວປະເພດຂ້າງເທິງໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້, ທົດສອບໂດຍຕະຫຼາດສໍາລັບຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ, ແລະຕອບສະຫນອງຄວາມຮຽກຮ້ອງຕ້ອງການຂອງຄວາມງາມ, ຄວາມເຂັ້ມແຂງ, ແລະທົນທານຕໍ່ຄວາມຮ້ອນເພື່ອຮັບປະກັນຄວາມປອດໄພ.

ແກ້ວ Schott Ceran ທົນທານຕໍ່ຄວາມຮ້ອນໄດ້ດີ
ແກ້ວ Schott Ceran ທົນທານຕໍ່ຄວາມຮ້ອນໄດ້ດີ

5. ຄວາມອາດສາມາດໃນເຮືອນຄົວ

ສໍາລັບສາຍເຮືອນຄົວທົ່ວໄປ: ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມໃຊ້ກໍາລັງແຮງຂອງ 1800 – 2200 W. ດ້ວຍຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມກາງ, ຄວາມອາດສາມາດສູງເຖິງ 3000W ແລະດ້ວຍເຕົາທີ່ມີລະດັບສູງ, ຄວາມອາດສາມາດຂອງເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານສາມາດສູງເຖິງ 3700W. ຄວາມອາດສາມາດສູງຂື້ນ, ຄວາມສາມາດໃນການເຮັດຄວາມຮ້ອນເພີ່ມຂຶ້ນໄວ, ປະຫຍັດເວລາປຸງແຕ່ງອາຫານຫຼາຍ.

ຫມາຍເຫດໃນເວລາເລືອກ, ໃນກະດານຄວບຄຸມຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາ, ລະດັບພະລັງງານຫຼາຍໄດ້ຖືກແບ່ງອອກ, ລະດັບຄວາມຮ້ອນຫຼາຍຈະມີໃຫ້ເລືອກເພື່ອປັບແຕ່ງຕາມຄວາມຕ້ອງການປຸງແຕ່ງອາຫານຂອງທ່ານ, ເຮັດໃຫ້ການປຸງແຕ່ງອາຫານສະດວກແລະອາຫານແຊບຫຼາຍ.

ບາງແບບຊັ້ນສູງຂອງເຮືອນຄົວ Canzy ມີຄວາມສາມາດສູງເຖິງ 3700W / ເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານ.

6. ລວມອຸປະໂພກຕ່າງໆ

ເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນຜູ້ໃຊ້ໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານທີ່ດີກວ່າ, ຜູ້ຜະລິດໄດ້ເພີ່ມລັກສະນະທີ່ສະດວກຫຼາຍເຂົ້າໃນເຕົາອົບ, ເພີ່ມປະສິດທິພາບເຊັ່ນ: lock ຄວາມປອດໄພ, ເຄື່ອງຈັບເວລາປຸງແຕ່ງອາຫານ, ຮູບແບບການປຸງແຕ່ງອາຫານອັດຕະໂນມັດ (ຂົ້ວ, ຂົ້ວ, ຫມໍ້ຮ້ອນ, ຫນື້ງ, ແກງ …), ອັດຕະໂນມັດ. ປິດໄຟເມື່ອຮ້ອນເກີນໄປ, ເຕືອນວ່າຫມໍ້ເປົ່າ, ຕ້ານການ overflow …

ລັກສະນະເພີ່ມເຕີມ, ລາຄາຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາຈະເພີ່ມຂຶ້ນ. ອີງຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງທ່ານ, ທ່ານສາມາດເລືອກທີ່ຈະເພີ່ມຄຸນສົມບັດທີ່ມາພ້ອມກັບຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ.

7. ເລືອກຍີ່ຫໍ້ແລະຕົ້ນກໍາເນີດຂອງເຕົາ

ປັດໃຈນີ້ເຮັດໃຫ້ການປະກອບສ່ວນທີ່ຊັດເຈນຕໍ່ຄຸນນະພາບຂອງການນໍາໃຊ້ແລະຄວາມທົນທານຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ.

ເຮືອນຄົວຈາກຍີ່ຫໍ້ອາຊີເຊັ່ນ: ຫວຽດນາມ, ຈີນ, ມາເລເຊຍ … (ຍົກເວັ້ນຍີ່ປຸ່ນ) ປົກກະຕິແລ້ວລາຄາຖືກກວ່າ, ແຕ່ເມື່ອປຽບທຽບກັບເຕົາຈາກຍີ່ປຸ່ນຫຼືປະເທດເອີຣົບ, ຄວາມທົນທານອາດຈະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ, ການອອກແບບ, ເຕັກໂນໂລຢີແລະລັກສະນະຕ່າງໆເຊັ່ນວັດສະດຸການຜະລິດ. , ໂຫມດ preset, ເວລາປຸງແຕ່ງອາຫານມັກຈະບໍ່ເທົ່າທຽມກັນ … ແຕ່ໂດຍທົ່ວໄປ, ຄວາມທົນທານຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມແມ່ນຂ້ອນຂ້າງສູງ, ຕາບໃດທີ່ຜູ້ຊື້ບໍ່ເລືອກປອມ, ຄຸນນະພາບທີ່ບໍ່ດີ.

ດັ່ງນັ້ນ, ອີງຕາມຄ່າໃຊ້ຈ່າຍແລະຄວາມຕ້ອງການ, ຜູ້ຊື້ສາມາດພິຈາລະນາແລະເລືອກລະຫວ່າງຍີ່ຫໍ້ແລະຕົ້ນກໍາເນີດຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທີ່ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການຊື້.

ຜູ້ບໍລິໂພກທີ່ມັກຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທີ່ມີລາຄາຖືກແລະສາມາດໃຊ້ໄດ້ສາມາດຊອກຫາຍີ່ຫໍ້ທີ່ນິຍົມເຊັ່ນ Sunhouse, Kangaroo, Midea …

ກ້າວຫນ້າທາງດ້ານຫຼາຍສາມາດເລືອກ Philips, Electrolux, Panasonic … ແລະຍີ່ຫໍ້ນໍາເຂົ້າບໍ່ຫຼາຍປານໃດເຊັ່ນ: Canzy, Cata, Bosch, Chefs, ….. ຜູ້ຊື້ສາມາດຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີຄໍາແນະນໍາແລະລະມັດລະວັງການທົບທວນຄືນຜະລິດຕະພັນທີ່ຈະຊື້ແທ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການ.

8. ເລືອກບ່ອນຊື້ເຄື່ອງ

ຫມາຍເຫດສຸດທ້າຍແຕ່ບໍ່ໄດ້ຢ່າງຫນ້ອຍແມ່ນການເລືອກຈຸດຂາຍເພື່ອຊື້ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ.

In order to have a “price – right quality” induction cooker , ຜະລິດຕະພັນທີ່ດີແລະທົນທານ, ຜູ້ຊື້ຄວນຊອກຫາຕົວແທນຂາຍຂອງແທ້ທີ່ມີການຮັບປະກັນຢ່າງເຕັມທີ່ເພື່ອໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍຊອກຫາຮູບແບບທີ່ພໍໃຈຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມກ້ຽວທີ່ຮັບປະກັນຊື່ສຽງແລະຄຸນນະພາບ.

ຢ່າລືມຂໍຄໍາແນະນໍາເພີ່ມເຕີມຈາກພະນັກງານຮ້ານສໍາລັບຜະລິດຕະພັນຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະເລືອກເອົາ, ຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ, ປະເມີນ, ເລືອກຊື້ແລະນໍາໃຊ້!

ການເລືອກຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຍໍາທີ່ສວຍງາມໃນດ້ານການອອກແບບແລະຄຸນນະພາບແມ່ນຄວາມປາຖະຫນາຂອງຜູ້ບໍລິໂພກທຸກຄົນ. ຫວັງວ່າເຈົ້າຈະພົບເຫັນຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບເຮືອນຄົວຂອງເຈົ້າ!

 

ຕອບກັບ

ເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ຖືກເຜີຍແຜ່ໃຫ້ໃຜຮູ້ ບ່ອນທີ່ຕ້ອງການແມ່ນຖືກຫມາຍໄວ້ *