ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມແມ່ນຫຍັງ? ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມອິນຟາເຣດແລະເຕົາອົບອິນຟາເລດແມ່ນຫຍັງ? Induction Cooker ແມ່ນຫຍັງ? ເຕົາຢາງແມ່ນຫຍັງ? ເຮືອນຄົວດຽວແມ່ນຫຍັງ? … ແລະຊໍ່ຂອງຂໍ້ກໍານົດທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບເຮືອນຄົວໄດ້
Induction hob (ເຕົາ induction / ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ): ເປັນເຮືອນຄົວທີ່ມີພື້ນຜິວເຮືອນຄົວຮາບພຽງຢູ່, ນໍາໃຊ້ພາກສະຫນາມແມ່ເຫຼັກໄຟຟ້າເພື່ອໃຫ້ຄວາມຮ້ອນຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ. ພື້ນຜິວຮອບເຕົາແມ່ນຫມົດແລ້ວບໍ່ຮ້ອນ (ຫຼືຮ້ອນຫນ້ອຍຫຼາຍ), ທ່ານສາມາດເອົາມືຂອງທ່ານປະມານເຕົາໄດ້ແລະຍັງປອດໄພເພາະວ່າຜິວຫນັງຂອງມະນຸດບໍ່ແມ່ນວັດສະດຸແມ່ເຫຼັກ, ສະນັ້ນມັນບໍ່ສ້າງຄວາມຮ້ອນ. ສໍາລັບອາຫານ, ນ້ໍາ, ແລະຂອງແຫຼວທີ່ບັນຈຸຢູ່ໃນຫມໍ້ນັ້ນ, ມັນຈະໄດ້ຮັບຄວາມຮ້ອນທັງຫມົດ, ດັ່ງນັ້ນມັນຈະຕົ້ມດ້ວຍປະສິດທິພາບສູງ. ໃນເວລາທີ່ປະຕິບັດການ, ມັນບໍ່ໄດ້ຜະລິດເປັນແສງສະຫວ່າງສີແດງ, ສີບົວຢູ່ດ້ານເຊັ່ນ ເຕົາ infrared . ໝໍ້ໜຶ້ງຫຼາຍ, ສາມາດໃຊ້ກັບໝໍ້ທີ່ເຮັດດ້ວຍໂລຫະ ferromagnetic, ຫຼືພຽງແຕ່ຖາມຜູ້ຂາຍສໍາລັບຫມໍ້ທີ່ເຮັດດ້ວຍເຕົາ ອົບ .. ງ່າຍຕໍ່ການເຮັດຄວາມສະອາດ, ເຮັດຄວາມສະອາດພື້ນຜິວເຮືອນຄົວ. ດ້ານລຸ່ມຂອງຫມໍ້ແມ່ນບໍ່ເປື້ອນ, ບໍ່ເຜົາໄຫມ້ສີດໍາ. ມັນເປັນເຕົາໄຟທີ່ມີປະສິດທິພາບສູງສຸດ.
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ Induction Canzy CZ 595LUXURY
ເຕົາ ອິນຟາເຣດ : (ຍັງເອີ້ນວ່າເຕົາໄຟຟ້າ): ເປັນເຕົາທີ່ສ້າງຄວາມຮ້ອນໂດຍການກະຈາຍແສງຈາກໂຄມໄຟຮາໂລເຈນ ຫຼືໂດຍການກະຈາຍຄວາມຮ້ອນຈາກແຜ່ນຄວາມຮ້ອນຄາບອນໄຟເບີ (ເຊັ່ນ: ຄວາມຮ້ອນທີ່ສ່ອງແສງ) ຂອງແສງຕາເວັນຜະລິດຄວາມຮ້ອນ, ແຕ່ຄວາມຮ້ອນຫຼາຍ, ປົກກະຕິແລ້ວ 250. -600°C , ພຽງພໍທີ່ຈະປຸງແຕ່ງອາຫານ). ເມື່ອເຕົາໄຟຖືກເປີດ, ຫຼອດໄຟ halogen ປ່ອຍຄວາມຮ້ອນຢ່າງຫຼວງຫຼາຍແລະຜ່ານແກ້ວ, ສົ່ງໄປຫາລຸ່ມຂອງຫມໍ້, ປຸງອາຫານ. ກົນໄກການໃຫ້ຄວາມຮ້ອນຊ້າເຮັດໃຫ້ ຫມໍ້ຫຸງເຂົ້າອິນຟາເລດ ເໝາະຫຼາຍກັບຖ້ວຍທີ່ຕ້ອງການອຸນຫະພູມຕໍ່າ ແລະເວລາປຸງແຕ່ງດົນໆເຊັ່ນ: ໜຶ້ງ, ຕົ້ມ,.. ໃນການຄ້າພາສາອັງກິດ ໝໍ້ໜຶ້ງອິນຟຣາເຣດ ແມ່ນໄດ້ອະທິບາຍໄວ້ດ້ວຍຫຼາຍຄຳສັບອື່ນໆຮ່ວມກັນ:
ເຮືອນຄົວ infrared
- ceramic hob – ໃຊ້ຄໍາວ່າ ceramic ຍ້ອນວ່າມີແຜ່ນເຊລາມິກເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນຫນ່ວຍງານສາຍຄວາມຮ້ອນ, ຄືກັນກັບເຕົາໄຟຟ້າແບບເກົ່າໃຊ້ແຜ່ນ ceramic ເພື່ອຮອງສາຍ.
- highlight hob – ໃຊ້ຄຳວ່າ hi-light ເພາະພື້ນທີ່ອິນຟາເຣດມັກຈະເນັ້ນ (ໄຮໄລ້), ຄຳນີ້ໃຊ້ໝາຍເຖິງພື້ນທີ່ເຮັດອາຫານຫຼາຍກວ່າປະເພດເຕົາ, ແຕ່ເມື່ອຕິດຕໍ່ສື່ສານກັນ ຄົນເຮົາຍັງໃຊ້ຄຳນີ້ເວົ້າເຖິງ ເຕົາໄຟອິນຟາເຣດ . .
- radiant hob – ຄໍາວ່າ radiant ຫມາຍເຖິງ radiant ແລະສີ brilliant ຂອງເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານ infrared, ຄໍາວ່າ Radiant hob ຖືກນໍາໃຊ້ຫຼາຍໃນເອກະສານດ້ານວິຊາການອະທິບາຍ hobs infrared .
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ປະສົມ ( ປະສົມ ): ຍັງເອີ້ນວ່າ ເຕົາແມ່ເຫຼັກໄຟຟ້າ (ໄຟຟ້າຂ້າງຫນຶ່ງ – ແມ່ເຫຼັກຂ້າງຫນຶ່ງ): ເຕົາປະສົມແມ່ນປະສົມປະສານຂອງສອງປະເພດຂອງ ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ແລະເຕົາໄຟຟ້າ (ຫມໍ້ຫຸງອິນຟາເລດ), ຊ່ວຍໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ສາມາດໄດ້ຮັບທັງສອງປະເພດ. ເຕົາໃນຜະລິດຕະພັນດຽວກັນ. ດັ່ງນັ້ນ, ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມປະສົມແມ່ນມີຄວາມນິຍົມຫຼາຍໃນຕະຫຼາດເພາະວ່າລູກຄ້າສາມາດນໍາໃຊ້ໄດ້ທັງຫມໍ້ແມ່ເຫຼັກແລະຫມໍ້ທໍາມະດາ.
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມປະສົມ (ແມ່ເຫຼັກແລະອິນຟາເລດ) Canzy CZ 970 Plus
ເຕົາ ແກ໊ສ (ເຕົາແກ໊ສ/ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ) : ໃຊ້ສອງປະເພດພື້ນຖານຂອງແຫຼ່ງ spark, igniters ແລະໄຟຟ້າ. ເຕົາໄຟທີ່ມີເຕົາໄຟມີແປວໄຟ, ອາຍແກັສຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ເຜົາໄຫມ້ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ (ເອີ້ນວ່າໄຟທົດລອງ). ແປວໄຟລະຫວ່າງທາງຫນ້າແລະໄດບັນທຶກໃຫມ່. ເມື່ອເຕົາໄຟເປີດ, ແປວໄຟຢູ່ເທິງໂຄມອາຍແກັສໄຫຼອອກຈາກເຕົາເຜົາ. ປະໂຫຍດຂອງລະບົບການທົດລອງແນວຕັ້ງແມ່ນວ່າມັນງ່າຍດາຍຫຼາຍແລະເປັນເອກະລາດຢ່າງສົມບູນຂອງແຫຼ່ງພະລັງງານພາຍນອກ. ປະຈຸບັນ, ເຕົາແກັດຍັງຄົງແມ່ນຜະລິດຕະພັນຕົ້ນຕໍຢູ່ຫວຽດນາມຍ້ອນລາຄາຕົ້ນທຶນຕ່ຳແລະງ່າຍໃນການນຳໃຊ້. ແຕ່ແນວໂນ້ມການພັດທະນາແມ່ນວ່າປະລິມານການນໍາໃຊ້ເຕົາແກ໊ສຈະຫຼຸດລົງຢ່າງຫຼວງຫຼາຍຍ້ອນວ່າເຕົາແກັສມີຄວາມປອດໄພຕ່ໍາແລະເຮັດໃຫ້ເກີດມົນລະພິດຕໍ່ສິ່ງແວດລ້ອມເພື່ອທົດແທນພວກມັນດ້ວຍຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມປະເພດທີ່ມີລາຄາແພງ , ເຕົາ ອົບ ອິນຟາເລດ ຫຼືຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມປະສົມທີ່ບໍ່ສູງເກີນໄປ, ຮູບແບບແລະການນໍາໃຊ້. ດີເດັ່ນ.
ເຕົາແກັດອັດສະລິຍະ Canzy CZ 788G
Cooktop: ເປັນຄໍາສັບທົ່ວໄປສໍາລັບຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມຫຼືເຕົາແກັດທີ່ແຕ່ງຢູ່ແກ້ວ “ເທິງ” ຫຼືຂ້າງເທິງ
ເຂດ ປຸງແຕ່ງອາຫານ (ເຂດຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ) : ແມ່ນພື້ນທີ່ຕິດຕໍ່ລະຫວ່າງລຸ່ມຂອງຫມໍ້ແລະແກ້ວ. ຮູບຮ່າງຂຶ້ນກັບຂະຫນາດແລະຮູບຮ່າງຂອງລຸ່ມຂອງຫມໍ້. ສໍາລັບ ຫມໍ້ຫຸງ ຕົ້ມ, ທີ່ມີຄວາມສາມາດໃນການກໍານົດອັດຕະໂນມັດດ້ານລຸ່ມຂອງຫມໍ້ເພື່ອສ້າງຄວາມຮ້ອນດ້ວຍຄຸນລັກສະນະຂອງການໃຫ້ຄວາມຮ້ອນແລະເຢັນລົງຢ່າງໄວວາ, ໂດຍບໍ່ມີການປ່ອຍຄວາມຮ້ອນໃຫ້ກັບສິ່ງແວດລ້ອມ, ເຕົາບໍ່ເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມຮ້ອນຕໍ່ຜູ້ໃຊ້. ສໍາລັບເຕົາໄຟຟ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກມັນບໍ່ມີຄວາມສາມາດທີ່ຈະຮັບຮູ້ອັດຕະໂນມັດດ້ານລຸ່ມຂອງຫມໍ້ທີ່ຈະສ້າງຄວາມຮ້ອນຄືກັບ ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ , ເຕົາໄຟຟ້າທີ່ທັນສະໄຫມໄດ້ຖືກອອກແບບດ້ວຍ 2 ຫຼື 3 ແຫວນຄວາມຮ້ອນ,: ແຫວນຂະຫນາດນ້ອຍແລະຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີຂະຫນາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນເພື່ອເຫມາະສົມສໍາລັບການ. ໃຊ້ກັບຂະຫນາດຕ່າງໆຂອງ pots ແລະ pans ຂອງຄອບຄົວ. ຫມາຍເຫດເມື່ອໃຊ້ເຕົາໄຟຟ້າ, ຢ່າແຕະພື້ນທີ່ປຸງແຕ່ງອາຫານດ້ວຍມື, ມັນງ່າຍທີ່ຈະເຜົາໄຫມ້.
ແຜງ ຄວບຄຸມ : ຄວບຄຸມການເຮັດວຽກທັງຫມົດຂອງເຮືອນຄົວ, ແຕ່ຂຶ້ນກັບປະເພດຂອງເຕົາ, ມີແຜງຄວບຄຸມປະເພດຕ່າງໆ: ການຄວບຄຸມກົນຈັກ, ການຄວບຄຸມການສໍາພັດ, ການຄວບຄຸມເຊັນເຊີເລື່ອນ.
ການຄວບຄຸມ ກົນຈັກ (push control) : ແຜງຄວບຄຸມເອເລັກໂຕຣນິກຂອງເຕົາໄຟຟ້າປະກອບດ້ວຍລະບົບຂອງປຸ່ມກົດຟັງຊັນທີ່ມີປຸ່ມກົດເອເລັກໂຕຣນິກ, ປຸ່ມທີ່ protrude ແລະຜູ້ໃຊ້ໃຊ້ໂດຍການກົດລົງເພື່ອກະຕຸ້ນການເຮັດວຽກທີ່ສອດຄ້ອງກັນຂອງປຸ່ມຕອບສະຫນອງ. ແຕ່ລະກະແຈກົງກັບຟັງຊັນເຊັ່ນ: ເປີດ/ປິດ; ເພີ່ມຂຶ້ນ, ຫຼຸດລົງໃນອຸນຫະພູມ, ຄວາມອາດສາມາດ; ຮູບແບບການປຸງແຕ່ງອາຫານ, timer… ກະແຈເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນສະແດງໃຫ້ເຫັນຢ່າງຈະແຈ້ງ, ເຂົ້າໃຈງ່າຍ, ງ່າຍທີ່ຈະນໍາໃຊ້ສໍາລັບທຸກຄົນ.
ປຸ່ມຄວບຄຸມກົນຈັກຂອງເຕົາດຽວ
ການຄວບຄຸມການ ສໍາພັດ (ການ ຄວບຄຸມການສໍາພັດ) : ປຸ່ມທໍາງານຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມສໍາພັດບໍ່ໄດ້ protrude, ພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນໄອຄອນງ່າຍດາຍທີ່ມີຄໍາບັນຍາຍພາສາອັງກິດກ່ຽວກັບການ cooktop. ຜູ້ໃຊ້ພຽງແຕ່ຕ້ອງການ lightly ສໍາຜັດຮູບພາບການທໍາງານເພື່ອຄວບຄຸມ.
ແຕະປຸ່ມຄວບຄຸມ
ການຄວບຄຸມ ສະໄລ້ : ເປັນແຜງຄວບຄຸມທີ່ທັນສະໄໝ ແລະສະດວກທີ່ສຸດທີ່ມີຢູ່ໃນທຸກມື້ນີ້ ເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ໃຊ້ເຮືອນຄົວໄດ້ງ່າຍດ້ວຍການເຮັດການເລື່ອນເບົາ. ມັນໄວຂຶ້ນຫຼາຍທີ່ຈະເພີ່ມ ຫຼືຫຼຸດຄວາມຮ້ອນ ຫຼືພະລັງງານດ້ວຍ slider ກ່ວາການຄວບຄຸມການສໍາພັດ. ຕົວຢ່າງ, ການແຕ່ງຢູ່ຄົວກິນໃນລະດັບພະລັງງານຂອງ 9 ເພື່ອຫຼຸດລົງເປັນພະລັງງານຂອງ 4, ດ້ວຍແຜ່ນສໍາຜັດທີ່ທ່ານຕ້ອງກົດ 4 ເທື່ອ, ແຕ່ດ້ວຍ slider ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງການຄ່ອຍໆ swipe ກັບຕໍາແຫນ່ງພະລັງງານທີ່ຕ້ອງການ. ຖ້າທ່ານໄດ້ໃຊ້ໂທລະສັບສະຫຼາດຂອງທ່ານເພື່ອປັດຫນ້າຈໍ, ທ່ານຈະເຂົ້າໃຈການນໍາໃຊ້ການສໍາພັດເລື່ອນໄດ້.
ການຄວບຄຸມການສໍາພັດ slider
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ດ່ຽວ : ເຮືອນຄົວເຂດດຽວມີຂະຫນາດກະທັດຮັດ, ງ່າຍດາຍແຕ່ມີລັກສະນະທັງຫມົດຂອງເຕົາ induction, ເຕົາໄຟຟ້າ, ນອກຈາກນັ້ນ, ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ດຽວ ແມ່ນສະດວກທີ່ສຸດທີ່ຈະນໍາໃຊ້, ເຫມາະຫຼາຍສໍາລັບຄອບຄົວທີ່ມີພື້ນທີ່ຂະຫນາດນ້ອຍ.
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມດຽວ Canzy CZ 1077
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ຄູ່ : – ສອງເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານຄືກັນ – ສອງດ້ານແມ່ເຫຼັກ, ຫຼືສອງດ້ານ infrared . ເຕົາສອງເທົ່າຍັງສາມາດສົມທົບ 2 ເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານທີ່ແຕກຕ່າງກັນ 1 ດ້ານແມ່ເຫຼັກ – 1 ດ້ານໄຟຟ້າ. ນອກຈາກຫ້ອງຄົວຄູ່, ມີສາມແບບຂອງເຕົາ, ສີ່ຫ້ອງຄົວ….
Canzy CZ Double Induction Cooker: CZ TL868I
ເຕົາ Domino : ແມ່ນເຕົາ induction ທີ່ມີການອອກແບບຕາມຕາຕະລາງເຮືອນຄົວ, ແລະປົກກະຕິແລ້ວຍັງມີຮູບແບບທີ່ມີສອງເຂດປຸງແຕ່ງອາຫານ induction, ເຫມາະສໍາລັບເຮືອນຄົວຂະຫນາດນ້ອຍຫຼື feng shui. ຖ້າເຈົ້າເຄີຍຫຼີ້ນ dominoes ເຈົ້າຈະເຂົ້າໃຈທັນທີວ່າເປັນຫຍັງເຮືອນຄົວນີ້ມີຊື່ວ່າ dominoes.
Cat’s Domino Kitchen
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ ທາງລົບ : ແມ່ນເຮືອນຄົວທີ່ຖືກອອກແບບມາເພື່ອວາງໄວ້ພາຍໃຕ້ໂຕະຫີນ. ຕອບສະຫນອງເງື່ອນໄຂຄວາມງາມ, ຄວາມສະດວກສະບາຍ, ຄວາມປອດໄພ, ແລະປະຫຍັດພື້ນທີ່.
ເຮືອນຄົວ Canzy: CZ 9928GM
ຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມໃນ ທາງບວກ : ເຕົາທັງຫມົດຖືກວາງຢູ່ເທິງຊັ້ນເຮືອນຄົວ. ມັນງ່າຍທີ່ຈະຕິດຕັ້ງ, ເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້ງ່າຍແລະຄ່າໃຊ້ຈ່າຍແມ່ນປົກກະຕິແລ້ວຕ່ໍາກວ່າເຕົາທີ່ສ້າງຂຶ້ນ, ແຕ່ມັນບໍ່ເປັນຄວາມງາມແລະບໍ່ປອດໄພເທົ່າກັບເຕົາທີ່ສ້າງຂຶ້ນ.
ເຮືອນຄົວຈາກ yang
ຂ້າງເທິງນີ້ແມ່ນຄໍານິຍາມແລະຮູບພາບຂອງຄໍາສັບຕ່າງໆເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານເຂົ້າໃຈປະເພດຂອງເຕົາໄຟທີ່ມີຢູ່ໃນຕະຫຼາດ. ທ່ານສາມາດເບິ່ງຜະລິດຕະພັນເຮືອນຄົວເພີ່ມເຕີມໃນພາກຜະລິດຕະພັນເພື່ອເຂົ້າໃຈເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບລັກສະນະຂອງເຕົາແຕ່ລະຊະນິດ.